Wrap-up event: bouwen aan een productievere werkvloer

Ons event gemist? Geen nood, we hebben het voor je samengevat in een notendop (ook visueel). Zo ben je er toch nog gedeeltelijk bij geweest 😉 In een leuke setting werden we geïnspireerd door Koen Van Loon die ons meenam in de wereld van Microsoft 365 & Teams met al haar mogelijkheden. Ook zoomde de IT-Manager van HD Hyundai Construction Equipment Europe in op welke manier Microsoft Teams een meerwaarde is voor hun organisatie & wat het kan betekenen voor elke organisatie.

Gastspreker Koen van Dun, Chief Academy Officer bij Talent Tracks, deelde inzichten rond de impact van een leerrijke, leuke én vooral meetbare leercultuur. En natuurlijk benadrukte hij de musts, wil je in orde zijn met de arbeidsdeal. En Eric Primus, Managed Services Director bij Cheops, nam iedereen mee in de harde wereld van cybercriminelen. Ze ‘liggen’ op de loer & luisteren mee op momenten waarvan jij het niet verwacht. De technieken van cybercriminelen worden steeds geavanceerder. Wist je dat een lek tot 10 maanden na de feiten nog steeds voelbaar is binnen een organisatie? Voorkomen is beter dan genezen, en dat is geen cliché.

Microsoft-goeroe Peter Copman dook in de laatste nieuwigheden rond Microsoft 365 Copilot (inclusief wave 2) en gaf nuttige tips & tricks rond prompting en het gebruik van Copilot. Dit alles met als kers op de taart een blik achter de schermen bij HD Hyundai in hun magazijn & de Hyundai Academy waar engineers in realtime mogen sleutelen aan ontmantelde graafmachines.

Samenwerken met SharePoint (intranet & dms)

Hoog tijd om je digitale werkprocessen te stroomlijnen, lees optimaliseren? Dan is SharePoint online misschien wel de tool bij uitstek voor jouw organisatie. Ga aan de slag met geautomatiseerde workflows, centraliseer je interne communicatie & documentbeheer, deel op een veilige manier documenten met anderen,…

Slimmer (samen)werken & bellen met Microsoft Teams

Werken jullie al met Teams maar bel je nog met een verouderde telefooncentrale, of via ander telefoniesysteem die niet naadloos geïntegreerd is binnen je Teams-omgeving? Dan is het de moeite waard om te bekijken hoe je dit kan standaardiseren binnen 1 platform. Bespaar op lange termijn & boost de productiviteit!

Slimmer vergaderen met Barco ClickShare en/of Teams Rooms

Wil je jouw vergaderzalen moderniseren zodat écht iedereen zonder gedoe een hybride vergadering kan starten? Afhankelijk van jullie noden is Barco, Teams Rooms, of een combo van deze twee vergader technologieën aangewezen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust langs voor een demo.

Aan de slag met Microsoft 365: van adoptie tot discovery

Wij helpen bedrijven bij de implementatie van Microsoft 365. Waarom? Omdat het niet enkel uitrollen is, je moet ook alle neuzen in dezelfde richting krijgen, wil je het maximale potentieel van dit alomvattende platform benutten. Om dit te bereiken, kan je op onze ondersteuning & expertise rekenen.

Dit was 'Bouwen aan een productievere werkvloer' 👋🏻

Video afspelen

Vragen? Just shoot & wij helpen je om nóg productiever te werken.